دانلود تحقیق درمورد گزارش کارهاي آزمايشگاه بتن
با دانلود تحقیق در مورد گزارش کارهاي آزمايشگاه بتن در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق گزارش کارهاي آزمايشگاه بتن را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق گزارش کارهاي آزمايشگاه بتن ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد گزارش کارهاي آزمايشگاه بتن
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:16 صفحه
قسمتی از فایل:
آزمایش : خمیر نرمال
هدف:
منظور از این آزمایش پیدا کردن درصد مناسبی از آب می باشد که با آن بتوان خمیر نرمال بدست آورد . طبق استاندارد NFP 15 – 402
تعریف :
خمیر نرمال خمیری است از سیمان به سفتی و سختی نرمال ، یکی از مشخصات سیمان زمان گرفتن آن می باشد که از نتیجه این آزمایش برای پیدا کردن زمان گرفتن سیمان استفاده می شود .
اصول آزمایش :
این آزمایش بوسیله دستگاه ویکا (vicat) انجام می شود .
ضخامت خمیر باقیمانده بین انتهای پائین سوزن vicat و انتهای قالب وقتیکه سوزن تحت اثر وزنش فرد می آید قرائت می گردد این مقدار ضخمات برابر با میلیمتر می باشد .
مصالح لازم :
1- 500 گرم سیمان مورد نظر
2- آب به نسبت %5/27>>%24
وسائل لازم :
1- دستگاه مخلوط کن
2- قالب مخطروطی شکل برای تهیه نمونه و صفحه زیر آن قطر فوقانی قالب 8 سانتیمتر و قطر تحتانی آن 7 سانتیمتر و ارتفاع آن 4 سانتیمتر است .
3- دستگاه vicat با سوزن به قطر 10 میلیمتر و ارتفاع 5 سانتیمتر – وزن کلی سوزن با قسمت متحرک 300 رم می باشد .
4- ترازو با دقتی معادل یک گرم
روش آزمایش
1- آماده کردن خمیر : مقدار آب تعیین شده را در مخلوط کن ریخته و سپس سیمان را بآن بیافزائید.
دستگاه مخلوط کن را مدت زمان یک دقیقه با سرعت کند و سپس مدت دو دقیقه با سرعت تند بکار بیاندازید . سپس مخلوط کن را متوقف کرده و توسط کاردک جدارهای ظرف را تراشیده بطوریکه خمیر بخوبی مخلوط گردد .
مجدداً دستگاه را مدت دو دقیقه با سرعت تند بکار انداخته عمل اختلاط را تکمیل نمائید .
2- ساختن نمونه ، طرف کوچکتر قالب را روی صفحه غیر قابل نفوذ آب قرار داده و پس از زیر و رو کردن خمیر سیمان با کاردک بلافاصله قالب مخروطی شکل را از خمیر پر نموده وسطح فوقانی آنرا توسط تیغه ای کاملاً صاف و تراز نمائید . باید دقت نمود گوشه های قالب کاملاً پر شود .
3- تعیین سفتی و سختی خمیر نرمال : ابتدا سون را پائین آورده و آنرا با سطح صفحه زیر قالب صفر کنید سپس آنرا بالا برده و سوزن را در مرکز قالب قرار داده تا با صطح بالائی خمیر تماس پیدا نماید .
در اینحال سوزن را تحت اثر وزن خود رها نموده و در خاتمه درجه بندی دستگاه قرائت می گردد فاصله سوزن از کف قالب بایستی 1± 6 میلیمتر باشد . در غیر اینصورت آزمایش مجدداً با تغییر درصد آب انجام می شود .
تذکر : هیچگاه نباید در آزمایش روی یک نمونه انجام شود . سوزن که از فلزی صاف و صیقلی می باشد قبل از آزمایش بایستی تمیز و خشک گردد . ظرف مخلوط کن و قالب و صفحه زیر آن قبل از انجام آزمایش باید مرطوب گردند.
آزمایش شماره 2 : تعیین زمان شروع گیرش و مدت زمان گرفتن سیمان
هدف :
منظور از این آزمایش تعیین زمان شروع گیرش (prise) و مدت زمان گرفتن سیمان مورد نظر می باشد .