دانلود تحقیق درمورد محصولات غله اي از نظر تئوري و عملي

دانلود تحقیق درمورد محصولات غله اي از نظر تئوري و عملي

0 7.6k
دانلود تحقیق درمورد محصولات غله اي از نظر تئوري و عملي

با دانلود تحقیق در مورد محصولات غله اي از نظر تئوري و عملي در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق محصولات غله اي از نظر تئوري و عملي را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق محصولات غله اي از نظر تئوري و عملي ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد محصولات غله اي از نظر تئوري و عملي

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:12 صفحه

قسمتی از فایل:

 با محاسبه کارايي فتوسنتز ممکن است تا بيشينه محصول گياهان غله اي را بصورت تئوري تخمين بزنيم. آنگاه اينها با محصولات واقعي بدست آمده در مطلوب ترين شرايط ثبت شده در کشورهاي مختلف مقايسه  شود. هچنين امکان دارد واکنش محصول ميانگين به کودهاي نيتروژني را تخمين بزنيم و از آنجا کارايي آن را بدست آوريم با توجه به شرايط محيطي. محصولات غله اي مشابه بقيه از طريق فتوسنتز تشکيل مي شوند اساسا تشکيل کربوهيدرات از آب و کربن دي اکسيد جوي بوسيله انرژي خورشيدي واکنش اصلي فتوسنتز به اين صورت نمايش داده مي شود 

 انرژي نور 

کارايي نظري (تئو.ريک) اين واکنش به صورت زير محاسبه مي شود. تشکيل يک   مستلزم شکافته شدن دو مولکول   و يک مولکول   مي باشد. براي شکافتن دو مولکول   چهار کوانتا از طول موج   و براي شکافتن يک مولکول   چهار کوانتا از طول موج   مورد نياز است.[1] بنابراين انرژي مورد نياز براي تشکيل يک        مي باشد. که  ثابت 

پلانک 

Cسرعت نور            جرم يک 

بدين ترتيب انرژي نوري مورد نياز براي تشکيل 1 کيلوگرم گلوکزJ/kg107* 623/4 مي باشد. گرماي سوختن گلوکز برابرcal/g  3720 معادلJ/kg 107* 10226 مي باشد. 



4,000 تومان